Вже не марю високим коханням

Вже не марю високим коханням;
Сіє осінь сумління й печаль.
Наша зустріч, гадаю, остання
В тернях долі, остання, нажаль.

Відсумують в садочку жоржини,
Затужавіють яблунь плоди.
Ясних днів золотаві сльозини
Охолонуть в кущах лободи.


Рецензии