Спустився добрий Ангел з неба...

Спустився добрий Ангел  з неба
На землю, що лягла спочить.
Я цілий день ішов до тебе
Й чекав чарівну диво-мить.
Лили дощі, ховалось сонце
Серед буденних сірих хмар.
Тебе побачив у віконці -
Моєї долі Божий дар.
Ти - зірка на вечірнім небі,
Серпнева посмішка життя!
Тобі дарую Місяць-гребінь
І все щасливе майбуття!
Всі надбання й мої надії,
Все, що у мене - лиш тобі!
Чарівні, як безмежні мрії
Цілую очі голубі...



 


Рецензии