Ой стрибунцю

Ой стрибунцю…
Ой стрибунцю,стрибунцю,
ти з доріженьки своєї заблукав, заблукав,
та й  на моєму підвіконні переспав,переспав,
з мандрівочки  вирішив перепочити, перепочити,
сили набратися й далі полетіти.
У чистім полі, на вільному просторі,
поранені крильця відростуть, відростуть,
радощів  тобі вкажуть путь.
Зашаріється квітневе поле
вересневим різнотрав'ям,
милуватись будеш зрання.


Рецензии