Кривда

Видрубали правді крила,
Надругалися над тілом.
І пійшла по світу Кривда,
Ізуверський погляд стилий.


І зраділи цьому орки,
Та назвали Кривду Правдой,
Та увіровав в потвору,
Богатіли двоєдумкой.

Да коли на плечах дупа,
Замість мозку куча калу,
Не виходить щось цікаве...
Тому в полі украйньском
Вони голови поклали...


Рецензии