Я тебе в таю, мамо!

Я тебе вітаю, Мамо,
І бажаю тільки Миру!
Хай збуваються всі мріі.
Знаю, в тебе їх чимало.

Мамо, я тебе вітаю!
Хай щастить якмога більше,
Та в душі яскраві ніші
Наповняються до краю.

Мамо люба,  Мамо мила,
Ніжна, радісна та рідна.
Тільки доброти і світла
В Бога для тебе просила...

Мамо, я вітаю щиро.
І до неба тобі вдячна
За Любов святу, гарячу,
За Надію та за Віру!

Олена Самунь
08.05.2022


Рецензии