А все ж, молю...

Що я чекаю ще від долі?
Час повість дописав про нас.
Заблуканий у Дикім полі
Склав крила зморений Пегас.

Вітри гойдають павутиння,
Що літо "бабине" пряде.
Душі моєї безгоміння
По лезу відчаю веде.

Літа минають безобачно.
Кому кричати? Йти куди?
Тебе, вже зрозуміла, втрачу...
А все ж іще молю: - "прийди".


Рецензии