До ревнивих поеток

Що є забавніше за ревнощів жіночих?
А як зокрема - то пихатих поетинь.
Була б їх воля - видряпали б очі
Тендітні пальчики розпещених богинь.

О, як вони дивилися на мене,
Немов крізь сито пропускаючи слова!
І пульсувала заздрість, мов шалена,
Мабуть наївен той, хто це не відчува.

До них давно схолонули піїти-
Минулим тішитися сенсу вже нема,
Бо почуття - немов з морозу квіти -
Їх не роздихати, коли в душі зима.

Дивлюсь реально проавдоньці у вічі,
Та все бурхливіше натхнення течія.
Будь я талановитіше утричі -
Чужою завжди для поеток буду я.

                2005р.


Рецензии