Убили

 
                Болгарский
                Мир и Люди


                У Б И Х А
               
                Убиха даровита певица с куршум -
                тя беше много млада.
                Не се вдигна в пресата шум
                и никой друг не пострада.

                С нея си отиде цял свят -
                неизживян, но навярно красив.
                Прекъснат бе поривът млад
                към живот извисен и щастлив.

                И всичко наоколо стана безлично -
                без радостен звън, без песен лирична.

                Ана  Величкова


Рецензии