Свободи

Em G F#
Oct down   6a Devy metal

Землетрус вітає о четвертій ранку
Але не просто так від бомби - Ви скажіть
Хіба добра можна вчинить на танку?
Хіба сховати свою совість в бліндажі?

Все що гукається лише кривавий блеф.
Безліч фронтів і безліч тіл числа не знаєм.
А їх лякає 207 УК РФ
Він не простить те що Господь давно прощає

Свободи!
Свободи!
Свободи! 

І коли скринька своя горе порожненька
То по-сусідськи може краще підпалити.
Ти потерпи моя кохана, моя ненька.
Я все ще здатен буду тебе відтворити.

Коли скаже що я
вельми не відступлю
Ти йому передай,
як казали кораблю

Зло завжди виграє,
Нам брехали в книжках
Але волі стає
Написати це на їх черепках.

Як бджілка робить мед,
ведмідь його з'їда
Не навпаки. Це не до їх природи
Але я ще живий й всередині бджола
Не проти, але й так кричить

Свободи!
Свободи!
Свободи!

27.05.2022


Рецензии