Спасибi росii, що звiльнила мене

Волала сирена і шмаття летіло
По запчастинам спала дитина
Мати сльози посилала до Бога
Просила про сон…про той мирний сон для дитини
У люльці навіки спить немовля - яке ніколи не скаже «мати»
«Спасибі» росія за ті «мирні» ранки з убитих
«Спасибі» росія за тих - які більше свій дім не побачать
«Спасибі» що ти прийшла російська зима - мій дім звільнила від мене
«Спасибі» що послала ти в небуття - тих стареньких людей які колись жили для себе
Я тебе ненавиджу велика росія - я готовий убити за брата
російська зима ,і люди безхатьки - спалила росія будинок
У мене нічого немає - окрім мого сталевого духу
«Спасибі» росія , що звільнила міста - від щирого сміху і днів незабутніх
«Спасибі» росія , що спалила ти спогад
«Спасибі» росія , що ти убила мене…
Я хотів за кордон , і плани мав на життя - наразі лише я ходжу трупом і жити не можу я більше так
Так добре було коли не було росії
Коли лунав на дитячих майданчиках - дитячий щирий і справжній сміх
Коли прокидались усі - без задніх думок про сьогодшній день
Коли ми не знали сусідів своїх
Коли ми пили пиво у темних клубах , а тепер боїмося тебе «мирна росія»
Навіщо прийшла ти російська пора?
Звільняти нас від неофашистів - чи просто дратують тебе мирні будинки?
Коли у тебе нічого немає - неварто зазіхати на іншу державу
У нас завжди був президент , а у тебе так…російська держава…


Рецензии