Думи тихi, яснi

Думи тихі, ясні, килимами цвітуть,
і цвіте неосяжна земля!
Так пошли їх мені, Боже мій, на мій путь,
хай же буду Тобі вірна я!
В світанковім вбранні, де не стати війні,
від усіх щирих, Боже наш, душ,
хай сплітають пісні наші душі ясні,
хай  невтомним земний час співуч!
Солов'ї, солов'ї, в піднебесся летіть!
Блискавицю і грім погасіть!
Миру вістку несіть! Бога Спаса славіть!
Як це робить краса вся земна!
Боже...Боже...прости! Думи ці освяти!
Що не хочуть злим війнам служить!
А збиратись в пісні, тихі та голосні!
Хай спасенною Богом ця мить!
Думи - діти малі, при ранковій зорі,
роси пийте, що небо вам шле!
Воно вас сторожить, злому тут не ступить!
Хай нещастя всіх вас обмине!
Наш Спаситель Господь! Захисти свій народ!
Кожне серце любові праве!
Направляй всі шляхи, хай ці думи птахи,
в вільнім небі, де зло не живе!
Там лише Благодать! Й Ангелочкам літать!
Наші долі під Богом творить!
В Світлі тім чудеса! Вірить Богу душа!
Що лиш з Богом віки і ця мить!
14.08.22г.


Рецензии
Искренне, душевно, Ангелина, с теплотой!

Жюр22   18.08.2022 05:20     Заявить о нарушении
Спасибо, Юрий!
Ангела Хранителя!
Доброго дня!

Ангелина Длинка   18.08.2022 11:45   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.