Украина це майбутне

Боже любий, Боже милий,
Україну збережи.
Дай нам сили, дай нам віри,
Що не зрушиш Ти межі.

Порятуєш. Відбудуєш
Кожен дім, за п'яддю п'ядь.
Боже любий, вітер дує.
Діток збережи, їх п'ять.

Боже плачу і сумую,
Боже вірю та іду.
Проживемо. Відбудуймо.
Тільки відведи біду.

Боже сильний і могутній
Ти мій захист та мій щит.
Україна це майбутнє!
Україну збережи!

Олена Самунь
11.04.2022


Рецензии