Чарiвнi черевички

Поспішаєм до крамнички
Купувати черевички.
На полицях їх без ліку:
Ті - малі, а ці - великі!

Вже шукаємо три дні -
Черевички чарівні!

Ось блакитні, в колір неба...
Ну яких іще вам треба?
Не вважайте за образу -
Щоб РОСЛИ зі мною разом!

Хто пошиє їх мені,
черевички чарівні!


Рецензии