Серпень

Слова, мелодія, виконання - Бруна.
Музичну композицію у виконанні автора можна послухати за посиланням:
https://www.youtube.com/watch?v=vyGnlzJlOj8&ab

14.08.2022.

1к.
Місяць серпанком висить над землею,
Дивиться в очі зіркам безіменним.
І немов злива медова із неба
Сходить велично на трон стиглий серпень.

ПРИСПІВ
Серпень… Щедро царюй, даруй нам свій врожай.
Серпень… Сонячно й натхненно щастя нам співай.
Серпень, яблук з медом дай. Сонячно співай. Йди за край…

2к.
Скільки би іспитів не було в долі,
Хочеться в серці триматися віри.   
Серпень-спаситель, прийди для любові.
Стань управителем світлої сили.


Рецензии