втрапила

 

  коли небо пахло теплим світом і було світлим,
падали квіти з хмарної безодні в моє літо,
хиталося его,
коли любили в мені мене без тебе боги,
кланялась низько в ноги,
коли серце засіло глибоко між колючості гордих (характеру) сосен, чи то ребер,
серед тих сивих твоїх квітів
плакала я і клялася
позбутися кожної краплі
того вбивчого,
і таки втратила..

13.08
13.08.2022


Рецензии