Аллилуйя

ГОСПОДИ И ВЛАДЫКА
ЖИВОТА МОЕГО.
ДУХ ПРАЗДНОСТИ, УНЫНИЯ,
НЕ ДАЖДЬ МИ,
ДАЖДЬ МИ ДОБРО.

ПОДАЙ ЗРЕТИ ПРЕГРЕШЕНИЯ,
БРАТА НЕ ОСУЖДАТИ.
БОЖЬЕГО БЛАГОСЛОВЕНИЯ
МИ ПОДАТИ.

АМИНЬ.

ГОСПОДИ, ПОМИЛУЙ.
ГОСПОДИ, ПРОСТИ.
МИЛОСЕРДНЫЙ ГОСПОДИ,
ГРЕШНЫХ ИСЦЕЛИ.

ГОСПОДИ И ВЛАДЫКА
ЖИВОТА МОЕГО.
ИСЦЕЛИ МОЁ ТЕЛО
И МОЁ НУТРО.

НЕ ДАЖДЬ ЛЮБОНАЧАЛИЯ,
НЕ ДАЖДЬ ПРАЗДНОСЛОВИЯ.
ДАЖДЬ ДУХ ЦЕЛОМУДРИЯ,
СМИРЕННОМУДРИЯ.

АМИНЬ.

ЯКО БЛАГОСЛОВЕН ЯСИ.
ГОСПОДИ, СПАСИ.
ГОСПОДИ, ИСЦЕЛИ.
ИСЦЕЛИ.

С БЛАГОДАРНОСТЬЮ ЗА СВЕТ.
С ПРИЗНАНИЕМ. СПАСИБО.
ДОБРЫЙ - ЧЕЛОВЕК.
ГОСПОДИ  ВСЕСИЛЬНЫЙ.

АЛЛИЛУЙЯ. АЛЛИЛУЙЯ.
АЛЛИЛУЙЯ.


Рецензии