Андр йко

Дуже здатний наш Андрійко,
Здібний до роботи.
Хоче стати він, як тато,
Командиром роти.
Щоб зі зброєю в долонях
Мати захищати,
Щоб за рідну Україну
До кінця стояти!
Наш Андрійко ще маленький,
З іграшками грає;
Але часто він для гри
Зброю вибирає.
За диваном у вікна
Він блок-пост будує,
І на танках жовто-синій
Прапорець малює.


Рецензии