Цятка

Крик огортає місто, що спало.
Бахнуло в сонних дітей.
Виють сирени серед клітей.
Кнопку натиснув пілот, що їв сало

В кримській їдальні, а потім б**дей
Все "танцював" і казав - відпочинок
Це головне - від роботи тяжкої...
Б**дь не питала - що ж ти накоїв?

Крик еліптично летить по-над містом.
В хвилях морських тіло пестив пілот
Та професійно палав ненавистю
Жертв матюкав, реготав між сволот

Що називав "дружбанами", "братами"
Та розливав із пляшок "на здоров'є!"
Спільно "трудились" із неба катами
Під ордени вимовляли промови

Та під звання називали "геройством"
Нищення діток, жінок, стариків...
Цятка намацала аєродром
Шмаття їх тіл вздовж ариків.
13 Серпня 2022 Року


Рецензии