Boli, gdy zdradzaj!

Wczoraj zosta;em oczarowany
Przyszed; nieznajomy i zrani; moj; dusz;
Rozpocz;;a si; rozmowa.
I mi;o by;o si; dowiedzie;
Nowe s;owa, kt;rych wcze;niej nie zna;am.

W duszy zn;w przysz;a rado;; z komunikacji
Teraz jest tak niewielu dobrych i interesuj;cych ludzi.
Kt;rzy ci; rozumiej; i doceniaj;.
W tym ogromnym ;wiecie.


Co wiecz;r czekam na niego w radiu,
Aby powiedzie;, jak min;; dzie;.
Us;ysze; jego j;zyk, jego piosenki.

Ale czasami iluzje si; topi;,
Warto raz przepa;;
I zobaczysz przyjaciela swojego,
Jak on o Tobie zapomina.obacz jego pseudonim w sieci.

Staje si; bolesne i bolesne.
;e ci to robi;.
Ci, kt;rym wierzysz i kt;rym ufasz.
Pytanie:za co?

Tak post;powa;?Nie rozumiem.
Komunikujesz si;, a potem, jakby mnie nie by;o
Zazdro;;?Nie, po prostu nie lubi; tak
Komunikowa; si; i zapomina; o tych, kt;rzy ci; rozumiej;.

Boli i boli serce.
Jakby zdradzili.
Zranione w serce, tak bolesne.
;e boli.

Prosz;, nie m;w, ;e ci; lubisz,
Nie dawaj nadziei.
Boli, gdy przyzwyczaisz si; do osoby,
A on na twoich oczach nie zauwa;a.

Flirtuje z innymi,
Ignoruje ci;.
To bardzo boli!
To bardzo boli!

Dbaj o swoje relacje z przyjaci;;mi.
W ko;cu ;atwo jest zrani;, ale trudno jest wyleczy; b;l.
Wiem o czym m;wi;.
12.08.2022
00:47


Рецензии