Землi iнодi треба напитись!

"Верна себе,как
королева,
Моя держава:
Едва-едва
качнувшись
влево,
Клонится
вправо"

Игорь Губерман


Земля чудна:
жива ж пока,
Не любить
вiйн гучних
i спорiв,
Щоб зняти
стрес,
хильнула
коньяка,
Вихляе
стегнами
лiворуч i
праворуч!


Рецензии