Соняхiв поле

Соняхів поле
Воїни світла святять
Літо життями
°°°°°

Вишито житом
Опаленим літечко
Тче чорне рядно
В одностороях кирпата*
Патрає душі Нава
°°°°°

Навіки слава!
Лави соняхів - світла
Воїни в полях
Ближчі до Бога. Блакить
З жовтим - твердінь із твердю.

______________________
*кирпата - смерть


Рецензии