Чи, ты и впрям окрайина?

использован кубанский суржик

Чи,ты и впрям окрайина?
Чи,мини ны ридня?
Выпыла зла отраву и
Чернэ вжэ крысыня?
Хто тэбэ кормэ злобойю?
Шо тэбэ так грэзэ?
Хватэ гулять з йвропойю,
Прогуляйиш усэ.
Думайиш шо ты -барыня,
В служках у тэбэ Жись...
Тилькэ прышла з базарю йя,
Там таких "завалысь".


Рецензии