my corpse?

pain and blood under my skin.
Lord, take my fucking sin.

кто же человек, если прислуживает ему люцифер?
кто же человек, если поработил его давно бог?

you know, my corpse also broken.
Lord, take my life unspoken.

зачем нужен переход из ада в ад?
зачем тебе выбор, если дни давно сочтены?

will bother you my worthless death?
will you be there until my last breath?


Рецензии