Чому

Чому?

Не злічити мені снів,
Що снились про тебе,
І самотніх вечорів,
Як зірок на небі...

Образ твій мене чарує,
Манить в далечінь,             
Уві сні мене хвилює
Навіть твоя тінь...

Подаруєш ти надію
У казкових снах -
Про мою завітну мрію,
Й щастя в небесах...

Бо не можу зрозуміти,
Як в омуті тому -
Наші зустрічі лиш миті,
Сталося так чому?

Буду викладати і раніш написане, може хтось й прочитає...


Рецензии