Бриджу, гидую, гребую

Бриджу, гидую, гребую.
Скверна, мерзота, гидь.
Лютістю  превелебную
помсти вшаную мить,

І помолюся лагідно
Вітру, імлі, хлющу.
Лисого біса праведно
Збавлю. Занапащу

Чорта, щура, напасника.
Вижену звідусіль.
Не посромлюся пасткою.
Виклюю в очі. Гний.


Рецензии