Сiм Крокiв за Горизонт

Найближчі йдуть за горизонт,
від втрат подалі та від горя…

Від болі далі  і турбот,
де їх чекає краща Доля…

Найкращі йдуть за горизонт...
І з ними все, чим дорожили...

Найліпші йдуть від нас фронт…
І гинуть ті, що й не пожили ...

Як журавлі за горизонт
вони у Вирій відлетіли….

Кохання гине генофонд…
Війна так "Воля" - кров’ю пише…

Любов пішла за горизонт,
на небі синь очей залишив...

За горизонт іде політ…
І рвуться  Струни Душ безбожно...

Війна стріляє тих навзліт,
хто у бою непереможний!

Перемогти козацький рід
вона ніколи неспроможна!


Рецензии