Тайны Меганома

 

Под Луною словно призрак –
Мальчик на скале тревожит,
Энергетики харизма,
Не приблизиться без риска,
Увести вас в море сможет.

Корабли инопланетны
Гости частые на склонах –
Окна с тусклым жёлтым светом
На земном пустынном лоне,
Как зимою так и летом...

А маяк всё смотрит в море
Столько лет, ориентиром,
Моряки – гудок в повторе
Одинокому кумиру,
Благодарности в фаворе.

Склоном, выжженным под солнцем,
Взгляд – что зыждется в размере –
Дух полос под полукольца,
Ярких или в затемненье,
С магнетизмами в замере...

Здесь Храм Солнца – место силы,
Эзотерики и йоги,
Ритуалы совершили
Энергетики пророки,
Плюсовой заряд здесь токов.

Меганом – загадка мира,
Суть магнитных аномалий,
Вихрь легенд и признак Лиры,
Фантастических реалий
И феноменов спиралей.
10.08.2022г.
  С Меганомом также связаны легенды.
Древние греки верили, что отсюда брала свое начало река Стикс, ведущая в царство Аида – бога загробного мира.
Существует миф о том, что здесь Одиссей встретился с циклопом.

   Таємниці Меганома

Ніч. Під Місяцем мов привид,
Хлопчик, бродячи тривоже,
На скалі шукає привід –
Не наблизьтесь, бо є ризик,
ВідвестИ вас в море зможе.

Кораблі інопланетні,
Гості тут над скельним світом –
Вниз у без рослинні нетрі,
Вікна з тьмяним жовтим світлом,
Як зимою так і влітку...

А маяк весь погляд в море
Стільки літ орієнтиром,
Моряки – гудок в повторі
Одинокому кумиру,
Як подяка у фаворі.

Схилом, спаленим від сонця,
Мов малюнок чийсь проблемний –
Смуг, що формою в півкільця,
То яскраві, з часом темні,
Фантастичні, все ж наземні...

Тут Храм Сонця – місце сили,
Езотерики і йоги
Ритуали вже здійснили,
Енергетики пророки,
Плюсовий заряд відкрили.

Меганом – загадка світу,
Суть магнітних аномалій,
Є легенд і Ліри  міти,
Фантастичних мрій реалій 
І феноменів спіралей.
10.08.2022 р.
З Меганомом також пов'язані легенди.
Стародавні греки вірили, що звідси брала свій початок річка Стікс, що веде в царство Аїда – бога загробного світу.
Існує міф про те, що тут Одіссей зустрівся з циклопом.
      


Рецензии