***

Війна, війна. Будь проклята війна.
Зжирає всі думки і, забирає сили.
Моя Вкраїна вигляда сумна.
Багато хто зійшов до чорної могили.

Б'є в скроні плач невинних немовлят,
Згвалтованих дівчат і материнські сльози.
Надія є - Господь віддасть в стократ
За здвинуту межу і здійсненні погрози.

Господь наш милосердний і святий,
Ти був розп'ятий за усе своє творіння.
Та в Тебе не було тії мети
Щоб люди так палились у своїм сумлінні.

Щоб люди так зневажили Тебе
І во ім'я Христа війною йшли на брата.
І вище хмар підносячи себе
Забули що колись прийдеться пожинати.

Пройде усе. І горе і біда.
Невинно убієнні будуть відомщенні.
Живим потоком потече вода
У Царстві Божому де будуть всі спасенні.

Там смерті вже не буде і плачу,
Бог витре сльози всі і зникнуть всі печалі.
Й туди в молитвах завжди я лечу
Попри усі тривоги житиму надалі.


Рецензии