***

throw a wet blanket on (something) (redirected from thrown a wet blanket on)
throw a wet blanket on (something)
To make something be or seem less enjoyable, successful, or important.
The court's decision throws a wet blanket on the president's plans for healthcare reform.
Her crappy attitude really threw a wet blanket on the party.
I could tell that Sean's football victory threw a wet blanket on Sam's news about getting into the college she wanted.
See also: blanket, on, throw, wet
Farlex Dictionary of Idioms. © 2022 Farlex, Inc, all rights reserved.
See also:
throw a wet blanket over (something)
throw a wet blanket over something
put the dampener on (something)
put the damper on (something)
dampener
damper
put a dampener on (something)
put a damper on
put a damper on (something)
put a damper on something


Рецензии