hours and minutes

Гадзіны,хвіліны імчацца,
Прыходіць на змену дню ноч,
І можа камусьці здаецца,
Што шчасце пляцецца наўзбоч.

Гадзіннік ідзе без прыпынку,
Нястомна губляючы час,
Рупліва хаваецца ў дзірку
Дзяцінства з юнацтвам ад нас!


Фарбы цямнеюць ад бруду,
Змагаецца цемра і свет,
Ды тоўпы здзічалага люду,
Пастрачвалі душы,як смет!


За днямі праносяцца тыдні,
За імі ўслед месяц і год,
І кожны убачыць імкнецца
Жыцця свайго сонца заход.


Рецензии