Крим

               
                Крим

Муз. М. Мотков                Сл. М. Мотков

                Час минав, століття – війни, лихоліття,
                Не майнула стійкість гідності життя,
      Крим - півострів славний, Крим - народ незламний,
                Крок за кроком прагнув в світле майбуття,
              Райдужний, просторий, світлий, кольоровий,
                Зоряна, казкова, сонячна земля,
              Вічний, історичний – «Айсберг» віковічний,
                Плідна, героїчна матриця твоя

                Приспів
                Крим, Крим, Крим,
                Український Крим,               
                Прапор український сяє, майорить,
                Крим, Крим, Крим,
                Український Крим,
                Герб тризуб Державний велично царить,
                Крим, Крим, Крим - півострів,
                Український простір,
                Стяг жовто - блакитний сяє, майорить,
                Крим, Крим, Крим - півострів,
                Український простір,
                Герб ортодоксальний велично царить   

                Час минав, події в рідній Україні,
                Гуртували волю, віру у життя,
               Гідний, неповторний, зоряний півострів,
                «Прометей» свободи, щастя й майбуття,
                Славний, героїчний, гідний, непокірний,
                «Буревісник» люду - праведна земля,
          Чорноморський «флагман», захисник Вітчизни,
                Плідна, неповторна матриця твоя

             Світлий, променистий, знатний, урочистий,
                Вітчизняний «промінь» - душу полонить,   
              Монолітний «Сокіл»- «Буревісник» світла,            
                Вірою натхнення, зіркою царить,               
                Слався незабутній український простір,
                Чарівна, зіркова, сонячна земля,
          Незрівнянний, любий, «царствений» півострів,
                Цільна, героїчна матриця твоя


Рецензии