РодИна

Так хочу бачити свою родину
С ласкавим поглядом про наш російський край...
Щоб Україна не цуралась миру,
А була в дружбі, як тоді - без зла!

Щоб вся сім'я влiтку зібралась знову,
В садку вишневому зеленого села...
Біля дідусиного родового дому,
В якому було стільки ласки і тепла!

Щоб знов пробігтися ранковою росою
На гору, де колосяться поля...
Побути там... Поговорити з Богом,
Щоб Матір Божа дружбу зберігла.


Рецензии