Три хмарини

Три хмарини на тлі голубому.
Їх чомусь всього три
Та й не чутно сирен, завиванням котрих
Ріже тім'я любому.
Сонце як сюзерен
Світить всім, бо бажає
Хоч кордони країн зневажає
І в віконце вітається всякому дому.
Три хмарини на тлі.
От і спечений хліб на столі.
Чутно радісний сміх дітлахів.
Хай "хаймарси" в просторах полів
Бережуть після мирної праці і щастя і втому
І коханням означений вік.
Випиваємо сотовий сік.
Запашного всежитнього вистачить всім.
Хай в Природі буяє краса! І по тому
Перемогу освятимо миром.
Скуштуєм куті.
7 Серпня 2022 Року


Рецензии