Жаз

Булуттар каяктан кайда шашылып,
Кебездей узулгон учуп барат?.
Которуп шамал устуно,
Энсейби озуно аппак канат?.

Жоолугун жаздын жамынып,
Жайлоо гулдорун кайдан табат?.
Жыпар жыт себип онуно,
Жамгырды а балким кутуп турат?.

Чубалып зымдар алыстан,
Мамылар карамап алышкан.
Мун толот уйдо жалгыз,
Кабарды кутуп жарыктан...


Рецензии