Буду звучать

                Болгарский
                Мир и Я


               
                Щ Е  З В У Ч А

                Аз се срамувам от днешния свят,
                жесток и безотговорен.
                Страдам за всеки прекършен цвят,
                за сърцата от болка отровени.

                Не мога да облекча всяка рана,
                но нима трябва да мълча?
                Като натежала от звуци камбана
                ще продължавам да звуча!

                Ана  Величкова


Рецензии