Бойтесь разбудить русского

(УКРАИНСКИЙ МОЯ ВЕРСИЯ)

Бійтеся розбудити руського! Або українця чи білоруса (це немає великого значення) Ви не знаєте, ви навіть не уявляете чим скінчиться для вас його пробудження.

Ви можете втоптати його в бруд, змішати його навіть з лайном, ви можете насміхатися, ви можете його принижувати, зневажати, ображати. І саме в той момент, коли вам здасться, що ось воно сталося.  Ви  нарешті перемогли цього клятого руського, ви його знищили, відшельмували на віки вічні. Вам вже чуються переможні літаври та фанфари, бо нарешті, подерли його на шмаття та дрантя, ви стерли цього руського на порох. Кінець блискуча Перемога!!! Але раптом станеться щось незвичайне, щось дивовижне для вас, навіть надзвичайне.

Темної ночі Він прийде до вас ваш комфортний, затишний, охайний будинок. Дуже обережно та тихесенько підійде до ваших мирно сплячих діточок або  онуків, погладить їх по шовковистому волоссячку, поправить ковдри та ніжно всміхнеться щось згадуючи... Він втомлено опуститься на стілець, покладе на коліна зброю  і спокійно та навіть мирно подивиться вам  в  очі. Але від того погляду у Вас застигне в жилах кров. Ви вже ладні будете несамовито заверещати, закричати від липкого тваринного жаху що продере вас до останньої клітини, та він, покаже вам на діток і прикладе палець до своїх вуст. «Тихо не розбуди тих янголяток вони не
 в чому не винні їх це не стосуеться» Він буде брудний і буде смердіти порохом, кров'ю, та смертю, і це буде відбуватися у вашому затишному домі. Він задасть вам лише одне питання « " у чому сила, брате?». І саме в цей момент ви 1000 разів пошкодуєте, що ви не брат руському. Тому що брата він пробачить. Він бачачи каяття може пробачити навіть ворога! Та мерзенного продажного зрадника який знущався з власного народу, який продавав иого землю та його самого його дітей онуків та правнуків Не пробачить! Ніколи !!! Почуйте Не пробачить Не пробачить — Ніколи. І навіть Бог иого  не осудить.
   Україна вистоїть стерпить. Бог допоможе винести всі біди. Але потім спитає з кожного хто винен на кожного знайдеться свій ледоруб та Рамон Меркадер.... Ніхто не заховаеться !!!

Шведи запам’ятали. Французи пам'ятають. Німці знають. Американці здогадуються. Руський живе справедливістю. Західняк  та еврообиватель-тішиться брехливими брифінгами і лукавими прес-конференціями.

Поки жива в його серці справедливість, цей руський  підніметься з бруду, з мороку, з пекла. І прийде до вас. І ви нічого з цим вдіяти не зможете. Тому що ми й самі  нічого не можемо з цим вдіяти вже не одну тисячу років. Бійтеся розбудити руського!


Автор оригинала не я.  Я перевел на украинский и немного раскрыл тему
С уважением Широков А. А. 07,08,2022 г Киев


Рецензии