Плаче, тужить Украина- Мати

Плаче, тужить Україна - Мати
За синами, що за волю полягли.
МІЖ колоссям золотим і небесами,
Все що мали до краплини віддали!

Не ридайте, не бідкайтесь рідна Нене!
Сини Ваші, то  є - "Янголи земні"
Поки серцем пам'ятає їх людина,
Доти  будуть наші  воїни живі!
02. 08. 2022р.


Рецензии