Ни горя, ни зла

   Ні горя, ні зла

О, клени мої золоті
В хмарках із дитинства, летіть –
Співайте про радісні дні
В святій неповторній весні…

Чомусь перед очі завжди
Тих днів найсолодші меди,
З небес найпривітніший спів
Щасливих і ніжних птахів…

Ні горя немає, ні зла,
Стежина тепленька вела
В садочок вишневого дня –
Там Бог світ наш охороняв…

20.09.2014г.


Рецензии