Лiсточак

***
На родным сонцы гадаваў дубочак
Свой тоненькі зялёненькі лісточак.

Я дакрануся да таго лісточка.
Ўсё разумею – пра любоў дубочка.

Схілілася бярозка побач з дубам.
О, як ім добра – адналюбам!

06. 08. 2022 г.


Рецензии