Запах щастя

Хоч живу років немало,
Не втомилась від життя.
Ось і зараз щось згадала
І радію, як дитя.

Я ловлю щасливі миті,
Тішусь ранком, ясним днем,
І росою в оксамиті,
І поривчастим дощем.

З насолодою вдихаю
Кави свіжий аромат,
На хвилинку забуваю
Про війну і звук гармат.

Як же хочеться діждатись
Переможної пори,
Щоб щасливо прокидатись
І стрічати вечори.

Запалити знов багаття
Без думок про укриття
І відчути запах щастя
В плині дивного життя…


Рецензии