Знае хтось, як вмирае кохана?

Знає хтось, як вмирає кохана?
Як вмирає кохана людина?
І який-то він, погляд останній
у останню життєву хвилину?

Як не знаєте, то і не знайте,
і не бійтесь нещастя наврочить,
і кохайте коханих! Кохайте!
І цілуйте ріднесенькі очі!

І коли усвідомив, що кожна –
кожна мить! – може бути остання,
розумієш, що щастя не може
без цілунків у очі кохані...


Рецензии