О боже наш великий ти

О Боже наш,великий Ти,
Тобі хвала, навіки слава,
Даєш завжди Ти сили йти,
І досконала твоя справа.

І завжди Ти зі мною є,
Не залишаєш на одинці,
Ти знаєш все життя моє,
Бачу Тебе в роси краплинці.

Прийдіть до Нього нині всі,
Лунає заклик про спасіння,
Йому повір і Він спасе,
І дасть Своє благословіння.
5.08.22


Рецензии