memories included

i won't pull back.
i need full pack.
don't let it be ruined
when it's been set back.
look behind my back,
whats inside my backpack?
I better got some emergency kit to stitch up your wreck.

And just like a bartender, I'll serve you intravenous fluids.
It cures deeply the whole thing, memories included.


Рецензии