Как vэ нам бъць з вамъ-tа?

Плакаtъ? Чъ ръдаtъ?

Деti моi Янусовъ,
Яна i Сtанiслав!
Шо v мнi робъtъ з вамъ?
Наноч глядя v пръдvгамш.

Гэtо v tак нада вгораздъtъ:
А нъ tпру, а нъ мняв!
А ведь розумнъ маtочкъ.
Шо одна, шо j вtара.

Оt мъ tуt з вамъ j маjiмся.
Овну v рогъ зламав!
А нъ забъв бъ j баtька гад:
Ма3 v tрэ  пумагаць!

Лiзла кудъсь бумаvъна.
Шо, сценъ нам враз?!
Да мъ другэ шось вшпаръмо!
Да а нъ пальцём в срак.

Jiсtъ вам хtось наварував?
Хэ! Да мъ чiпсъ вшмаль!
I на мяска налягуваль.
Сралъ j на чъръпашк.

Всэ но хаj баtько ухаvвае.
Свънкъ полэvвалъ влад!
I воt закончълась сказочка:
пЯнiца tрэзвъм сtав ш.
Ек но погъбла маtочка.

Еслi бо 8 в даtъ главн,
Гэtо уvэ j господар!
На полнолуньне v роvдаюця
Свitлъе душънькъ завш.

I воtа: едуt до баtъчка.
Шо Коза, шо Баран.
А чъ tоj загъбаjiця?
А нащо нам знаць!

Добрэ – з Ёго пощасtъло
Познакомъtъсь яксь.
Tак шо уv закаляjiмось.
Tiгър я v полосаt.

...флоксы шэ пахнуть в Стрылка!


Рецензии