Знак

   

О Матусі – милі, любі,
Слугували все життя,
Аж потріскалися губи,
Біля плит усе буття...

Все для діток, для онуків,
Пиріжечки й калачі –
У мозолях ваші руки,
Вдень й колиска уночі.

Не віддячити ніколи,
Ваша відданість свята –
Де вона легка є доля,
Що у будні що в свята?

Ми з дружиною знайшлися
І такий відкрився знак,
Нені в день один родились,
"Лев" – що по життю світляк:

Вогнище домашнє – перше,
Хобі – шити і в'язать,
Самовіддано все звершить,
Люба донька – любий зять.

Нам й з небес ви є підмога,
Несете любов в ваш дім –
Живемо тепер у нім,
Збудували ж,... до порогу...
1 серпня 2022р.
День народження на двох

 


Рецензии