Лиш без обiймiв минула мить - душа болить

Лиш без обіймів минула мить –
душа болить.
Даруй обійми, як будеш йти,
і все прости.

Прости, що будуть часи розлук
без моїх рук,
без слів, без поглядів... Ти пробач
жіночий плач.

І щойно зможеш, то повернись
і притулись.
Вернись в обійми мої, молю –
бо я люблю.


Рецензии