Останнiй вiрш, як любов остання

Останній вірш, як любов остання, –
пече жагою.
Останній вірш, як всесиль кохання, –
біду загоїть.

Там, де на квітах панують щастям
бджола і тиша,
я буду серця тривогу застить
останнім віршем.

Рядки останні ллються востаннє
у вірш – любов'ю...
Пишу: "Останній",
і сам сміюся я – над собою...


Рецензии