Втрачаю

Я хочу бути поруч
навіть якщо відвернеться від тебе увесь світ.
Поруч
з твоїми сильними плечима немов граніт.
Забути цей холод,
щоб в наших серцях знову розквітла любов.
Хочу міцно тебе обійняти,
ігристе, й багато душевних розмов.

Мені липень душу вимочив гіркими сльозами
Я розгублена в пух і прах.
Залишайся,
прошу тебе.
Хоча б думками.
Я благаю пошепки на вустах.
 
......
Подивись,наша осінь.
Осінь...
нестерпно біжить
разом з теплим малиновим чаєм
Щоб хоч трохи зігріти те,
що так впевнено й болісно ми втрачаєм...


Рецензии