Логiчнi висновки

Неологізми, белетризми,
Ніктографічні кріотоки,
Неперевершена харизма,
Тихих ночей незримі кроки,

Самі по собі нездійсненні,
Усе ж-таки так ваблять мрії,
І сяє світлом так натхнення,
Що в радості вирують хвилі.

Трагікомічні перифрази,
Неохимерні творчі рухи,
Іконокласт іконостасів,
Тремтіння радості та духу.


Рецензии