25 июля 2022

Є слід від кожної людини
В земних дорогах і стежині,
На сходах є, що до небес, -
Слід Сина Бога, що воскрес!

... Людці без серця і без віри
Втрапляють в слід лихого звіра -
Інакше як це зрозуміти,
Коли під ними гинуть діти?

Лиш народилася малеча,
А вже вготована їм втеча
Від "миротворчої" химери,
Що осквернила рідний берег...

Слова звірюг у триколорі
Раніш писались на заборі,
А ось сліди їх "судьбоносні"  -
Стоптали ранки чудо-росні -

Дими і полум'я в окрузі -
Не пахне травами у лузі...
Журбою плачеться калина-
Горює матінка без сина-

Як сонця ранішнього світ,
Закарбувався синів слід...
Та прийде час-кінець свавілля -
Сліди ворожі стравим зіллям -

Земля сплюндрована ожиє -
Збувайся, світла наша мріє!


Рецензии